Sådan gør du haven til et dejligt sted for din hund

 

Selvfølgelig er du og din firbenede ven uadskillelige. Og der er ikke noget sjovere end at se dit elskede kæledyr boltre sig i haven. Så må din have være et godt sted til dette. Med disse tips bliver din have endnu sjovere for din hund – og for dig.

Opret et særligt gravsted
Uanset om du kan lide det eller ej. At grave et hul i din have vil gøre. Vil du forhindre din hund i at grave alle mulige uønskede steder? Lav derefter et særligt gravsted. Hunde vil grave, hvis de lugter noget under jorden, så sørg for at gemme noget velsmagende i det, dybt under jorden. Forventningen til tanken om, at din hund snart leder efter noget rart, er allerede sjovt.

Et hundehus
Det er ikke så varmt udenfor endnu, men hvis temperaturen kommer til at stige til sommer, er det rart for din hund, hvis han har et sted med skygge. Hvis du tager dig af et hundehus eller hundehus, har du garanteret et køligt sted til din lodne ven. Din hund kan også lide det, når han kan trække sig ind imellem, så du har en dobbelt fordel.

Sørg for sikre planter
Nogle planter er giftige for dyr, så husk dette. Dette gælder ikke kun hunde, men også katte.

Vælg græs eller fortov
Græs og fortov er let at vedligeholde, og din hund vil helt sikkert sætte pris på det. Især hvis du har en stor have, giver dette meget plads til at løbe. På denne måde får dit kæledyr motion nok.

Giv god beskyttelse
Du vil ikke have din hund til at flygte, så sørg for at have et stærkt hegn eller godt husly. Det sparer en masse bekymring.

Vælg forhøjede grænser
Du vil gerne holde dine blomster og planter i god stand i lang tid, du har trods alt lagt nok arbejde i dem. Ikke så sjovt, hvis Fikkie eller Boris skal spille i det. Sørg for at beskytte dine grænser ved at gå efter en hævet grænse eller sætte et hegn omkring den.

Så masser af ideer til at gøre din have hundevenlig. Tid til at læne sig tilbage og slappe af denne sommer og nyde din have med din hund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.